Örnborg Kyrkander Biologi & Miljö AB
IMG_6180

Örnborg Kyrkander Biologi & Miljö startades av Jonas Örnborg och Tina Kyrkander under våren 2009. Vi hade tidigare arbetat tillsammans som miljökonsulter och visste att vi kompletterade varandra väl. Det kändes därför roligt och spännande att starta och driva en verksamhet tillsammans.

Vi driver bolaget för att få arbeta med det vi tycker är roligt och brinner för. Därför väljer vi ibland att dra igång egna projekt utan uppdragsgivare och skriva artiklar i ämnen vi behärskar särskilt väl. Vi knyter också betydelsefulla kontakter genom resor utomlands, något som varit särskilt viktigt gällande arbetet med främmande arter.

Vi vill att den som jobbar hos oss ska få möjlighet att arbeta i projekt som berör ens särskilda intressen och som han eller hon därför också är väldigt duktig på . Därför uppmuntrar vi till idéer och egna initiativ som leder i den riktning att vi så småningom får uppdrag som berör dessa ämnen.

Under sommaren har vi högsäsong och tar då ofta in extra personal som fungerar som fältassistenter. Arbetet består ofta i att föra protokoll och sköta båten i de sjöar vi inventerar.

 

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>